Er Berryville Arkansas sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er Berryville Arkansas sikkert?
Er Berryville Arkansas sikkert?
Anonim

Kun i betragtning af kriminalitetsraten er Berryville sikrere end gennemsnittet i Arkansas-staten og lige så sikkert som landsgennemsnittet.

Er Berryville AR et godt sted at bo?

Denne lille by er sikker, og folk passer på hinanden. Skoledistriktet er fantastisk, og mange mennesker er ivrige efter at tilmelde deres børn i det. Alt i alt er Berryville et lille, men fantastisk sted at bo og opdrage børn.

Hvad er den farligste by i Arkansas?

Little Rock er fortsat den mest kriminalitetsplagede by i Arkansas. Ifølge FBI har indbyggere i hovedstaden en chance på 1 ud af 69 for at blive ofre for en voldelig forbrydelse hvert år. Arkansas rangeret som den 4. mest farlige stat for voldelig kriminalitet på grund af Little Rocks høje kriminalitet, efter Alaska, New Mexico og Louisiana.

Hvad er Berryville Arkansas kendt for?

Berryville er det ideelle sted for et roligt liv med bonussen af nærhed til forskellige aktiviteter og attraktioner såsom country music shows, golf, Arkansas Razorback-spil, jagt, fiskeri, kanosejlads, vandreture og meget mere. … Berryville er også hjemsted for Carroll County Country Club, som har en 9-hullers golfbane.

Er Northwest Arkansas farligt?

Er Fayetteville, AR sikkert? D-graden betyder, at kriminaliteten er meget højere end den gennemsnitlige amerikanske by. Fayetteville er i den 13. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 87 % af byerne er sikrere og 13 % afbyer er farligere. … Kriminalitetsraten i Fayetteville er 55,20 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår.

Anbefalede: