Hvad er vino cotto?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er vino cotto?
Hvad er vino cotto?
Anonim

Vino cotto, er en type vin fra Marche og Abruzzo i det centrale Italien, fremstillet primært i bakkerne i provinsen Ascoli Piceno og provinsen Macerata. Det er en stærk rubinfarvet vin, som regel halvsød og traditionelt drukket i små glas med buddinger og ost.

Hvad er en erstatning for Vincotto?

1) Rødvinseddike I modsætning til Vincotto er rødvinseddike let tilgængelig. Når det kommer til smag, er det tætteste man kan komme på Vincotto ved at bruge rødvinseddike. Det giver ikke kun en fantastisk smag. Det er også meget nærende.

Er Vino Cotto det samme som balsamicoeddike?

Selvom Vino Cotto jævnligt sammenlignes med balsamicoeddike, og faktisk kan bruges på lignende måde, tror jeg, at det så let kan blive underudnyttet, hvis dets anvendelse er begrænset til at være en eddike. Det er så meget mere end det!

Hvad bruges vino cotto til?

Vino Cotto foretrækkes af kokke, når det bruges som krydderi på svinekød, fjerkræ og eksotisk kød såsom and og vildt. Andebryst afsluttet med dråber af Vincotto er sensationelt, langsomt stegt lammeskulder drysset med Vino Cotto og serveret med gnocchi er lækkert.

Er Vino Cotto det samme som Vincotto?

Vincotto kan bruges som et sødt krydderi, såvel som at blive dryppet sparsomt over fødevarer med stærkt smag såsom vildt, stegt kød og fjerkræ, lagrede oste og risotto. … Vincotto uden tilsætningeddike og vino cotto er synonyme, da det kaldes vino cotto i syditalienske regioner såsom Calabrien.

Anbefalede: