Hvad menes med Sofia?

Indholdsfortegnelse:

Hvad menes med Sofia?
Hvad menes med Sofia?
Anonim

Sophia, der udstråler sofistikering og skønhed, er et klassisk græsk navn, der betyder "visdom." Navnet blev sat på kortet af St. Sophia, fejret af den græsk-ortodokse kirke, og blev populært af europæiske kongelige i middelalderen. … Oprindelse: Sophia er et græsk navn, der betyder "visdom."

Hvor er navnet Sofia fra?

syditaliensk: metroonym fra et kvindeligt personnavn Sofia, baseret på græsk sophia 'visdom', eller et kaldenavn med denne betydning.

Er Sofia et godt navn?

Ifølge navneeksperter er Sofia blevet yndlingspigenavnet i ni lande - inklusive Mexico, Italien og Rusland. Sophia kommer i mellemtiden på tredjepladsen blandt kommende forældre i USA og nummer to eller tredje i mindst 20 andre lande.

Er Sofia et sjældent navn?

Ifølge data fra Social Security Administration har Sofia været konsekvent populær, forblevet i top 20 babynavne siden 2011 og i top 50 siden 2007. Det er dog det 22. mest populære navn på FamilyEducation.com. Sofia har været i brug siden så tidligt som i det 4. århundrede.

Hvad er et kaldenavn for Sofia?

Almindelige kaldenavne

Soph: Et sjovt kaldenavn til en sjov personlighed. Soph foreslår en venlig og afslappet person, der lyser op i ethvert rum, de går ind i. Fifi: Spunky, udadvendt og fuld af liv. Sophie: Foreslår en intelligent, uafhængig og kunstnerisk.

Anbefalede: