Hvad er postvokalisk r?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er postvokalisk r?
Hvad er postvokalisk r?
Anonim

I fonetik og fonologi er en postvokalisk konsonant en konsonant, der optræder efter en vokal. … En specielt opførende postvokalisk konsonant i det engelske sprog er den postvokale "r", ofte kendt som den engelske rhotiske konsonant, hvis adfærd alene opdeler sproget i rhotiske vs. ikke-rotiske accenter.

Hvad er vocalic R og Prevocalic R?

Når vi producerer et prævokalisk R i begyndelsen af et ord, går tungen i position I SILENCE. … Det modsatte er at producere et vokalisk R i slutningen af en stavelse eller et ord.

Hvordan underviser jeg i Postvocalic R?

5 trin til Vocalic R i 1 session

  1. Trin 1: Uddan. Det meste af tiden forstår elever, familier og lærere ikke, at prævokalisk R og vokalisk R er så forskellige. …
  2. Trin 2: Gennemgå og forstærk. …
  3. Trin 3: Koartikulation. …
  4. Trin 4: Vocalic R Practice. …
  5. Trin 5: Vocalic R-analyse og finjustering.

Hvad betyder Prevocalic R?

Prevocalic /r/ er /r/ produceret i begyndelsen af et ord som i race, og læst. sværhedsgraden skyldes vokalens afrunding. Den vigtigste erstatning eller fejlproduktion af prævokalisk /r/ er w/r substitution som i wed for rød.

Hvilken rækkefølge skal jeg undervise i vokal R?

Mens andre tips er bedst for elever, der har ordindledende /r/, men som skal arbejde med vokal /r/. Typisk arbejder jeg med ord-initial /r/ først, efterfulgt af undervisning af enten vokal /r/ (jeg foretrækker at starte med /ar/) og blandinger (du kan gøre enten/eller først). Så lad os komme til det!

Anbefalede: