Hvem beviste super asymmetri?

Indholdsfortegnelse:

Hvem beviste super asymmetri?
Hvem beviste super asymmetri?
Anonim

S altzberg kom med noget, der var en opdagelse, der kunne være værdig til en Nobelpris, men som man ikke havde tænkt på. Dr. S altzberg kom op med konceptet super-asymmetri. I slutningen af serien vinder Sheldon og Amy Nobelprisen for deres super-asymmetri teori.

Er super asymmetri blevet bevist?

S altzberg sagde, at supersymmetri er en reel ting, men ingen har nogensinde t alt om superasymmetri. Der er ingen papirer, der nævner det, hvilket er en linje, som vi sætter i manuskriptet til Leonard. David var på sættet under finaleoptagelsen og skrev alle ligningerne på spejlet for at sikre sig, at videnskaben havde ret.

Er Sheldon Super-asymmetri korrekt?

I showet modtager Sheldon og Amy en e-mail fra Fermilab, som er et rigtigt sted, i Batavia, Illinois. Og for at besvare dit spørgsmål. Nej, der er ingen rigtig teori, der hedder superasymmetri. Der er dog en teori kaldet supersymmetri, som er en meget populær udvidelse af standardmodellen for partikelfysik.

Hvad opdagede Sheldon?

I seriefinalen modtager både Sheldon og Amy Nobelprisen i fysik for deres opdagelse af super-asymmetri, som de først arbejdede på øjeblikke før deres bryllup.

Løste Sheldon virkelig strengteori?

Sheldon har stadig ikke glemt vidunderet og enkelheden ved strengteori. Han begynder at beskrive det for Penny, som forsøger atforstå det. Sheldon og Penny løste strengteori.

Anbefalede: