Er fruitland idaho et sikkert sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er fruitland idaho et sikkert sted at bo?
Er fruitland idaho et sikkert sted at bo?
Anonim

Ved at bruge målerne ovenfor, som sammenligner kriminalitet i Fruitland med andre byer i staten og i hele landet, er Fruitland 91 % sikrere end andre byer i Idaho og 85 % sikrere end andre byer i landet. Fruitland har en rangering over gennemsnittet i forhold til andre byer i landet.

Er Fruitland Idaho et godt sted at bo?

Samlet set et dejligt sted at bo. Byen har en lille følelse med stadig muligheder på tværs af grænsen til Oregon. Med kun en time fra Boise, er shopping og aktiviteter inden for en time. Alle årstider leves i Fruitland, ID.

Hvad er kriminaliteten i Montpelier Idaho?

Kriminalitetsraten i 2019 i Montpelier, ID er 151 (City-Data.com kriminalitetsindeks), hvilket er 1,8 gange mindre end gennemsnittet i USA. Det var højere end i 57,1 % amerikanske byer. Kriminalitetsraten i Montpelier i 2019 steg med 93 % sammenlignet med 2018. I de sidste 5 år har Montpelier oplevet en stigning i voldelig kriminalitet og et fald i ejendomskriminalitet.

Hvad er kriminalitetsraten i Burley Idaho?

Burley har en samlet kriminalitetsrate på 14 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her nær gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i Burley 1 ud af 69.

Er Montpelier Idaho sikkert?

Er Montpelier, ID sikkert? D+ karakteren betyder, at kriminaliteten er højere endden gennemsnitlige amerikanske by. Montpelier er i den 27. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 73 % af byerne er sikrere og 27 % af byerne er farligere.

Anbefalede: