Er blakeslee pa et sikkert sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er blakeslee pa et sikkert sted at bo?
Er blakeslee pa et sikkert sted at bo?
Anonim

Blakeslee er i den 79. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 21 % af byerne er sikrere, og 79 % af byerne er farligere. … Kriminalitetsraten i Blakeslee er 16,89 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Blakeslee, anser generelt den nordvestlige del af byen for at være den sikreste.

Hvad er det sikreste sted at bo i Poconos?

Folk, der bor i Pocono-søen, anser generelt den østlige del af byen for at være den sikreste. Din chance for at blive offer for kriminalitet i Pocono-søen kan være så høj som 1 ud af 44 i de nordlige kvarterer eller så lav som 1 ud af 100 i den østlige del af byen.

Hvilken del af PA er sikker at leve?

Munhall er Pennsylvanias sikreste by, og opnår en score på 0,71 Sikkerhedsindeks på grund af en ekstremt lav voldskriminalitet på 0,54 pr. 1.000 og en ejendomskriminalitet en fjerdedel af landsgennemsnittet. Med et sikkerhedsindeks på 0,7 er Willistown Township tæt på.

Er Pocono Lake et dejligt sted at bo?

De mange fordele ved at bo i Østen Stroudsburg metro omfatter lav kriminalitet, stærk vækst, gåbar by og behagelige somre. … Det årlige BestPlaces Comfort Index for East Stroudsburg metroområde er 6,7 (10=bedst), hvilket betyder, at det er mindre behageligt end de fleste steder i Pennsylvania.

Er det dyrt at bo i Poconos?

Boligpriserne i the Poconos ermere overkommelige end, de er i storbyområder som Philadelphia eller New York. Mange besøgende er overraskede over, hvor meget mere hjem de har råd til, når de bygger i dette område.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor blev protesen lavet?
Læs mere

Hvorfor blev protesen lavet?

Århundreder senere fik et enormt antal tab i den amerikanske borgerkrig efterspørgslen efter kunstige lemmer til at skyde i vejret. Mange veteraner henvendte sig til at designe deres egne proteser som et svar på de begrænsede muligheder for lemmerne, der tilbydes.

Kan kultur beskrives?
Læs mere

Kan kultur beskrives?

Kultur er mønstrene for indlært og delt adfærd og overbevisninger hos en bestemt social, etnisk eller aldersgruppe. Det kan også beskrives som den komplekse helhed af kollektive menneskelige overbevisninger med et struktureret civilisationsstadium, der kan være specifikt for en nation eller en tidsperiode.

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?
Læs mere

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?

Caterpillar sagde, at det ville holde op med at modtage ordrer på nye lastbiler, men vil fortsætte med at servicere sine lastbiler på vejen gennem sine forhandlere. … Caterpillars tilbagetog fra lastbilmarkedet er virksomhedens anden på omkring seks år.