Hvordan planter man ranunkelsquash?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan planter man ranunkelsquash?
Hvordan planter man ranunkelsquash?
Anonim

Squashplanter har brug for veldrænende, dybt frugtbar jord i fuld sol. Indsæt kompost, bladaffald eller andre organiske ændringer før plantning. Start frø indendørs til transplantation 8 uger før udplantning eller direkte så, når al fare for frost er overstået.

Hvor dybt planter du ranunkelsquash?

DIREKTE FRØNING: Så 2 frø med det passende afstandsinterval for sortens vinlængde, 1/2-1 dyb. Tynd til 1 plante pr. afstandsinterval efter frøplanter er PLANTEAFSTAND: Vaner mellem buske og korte vinstokke kræver generelt 6' mellem rækkerne, mens lange vinstokke kræver 12' mellem rækkerne.

Har buttercup squash brug for et espalier?

Smørblomst squash vokser på vinstokke eller i buske. Hver vinstok har brug for 6 fod rækkeafstand til busk eller korte vinstokke. Hvis det er en lang vinsort, skal den bruge 12 fod. … Hvis du vil tilføje lidt højde til din have, kan du dyrke denne squash på et espalier eller tipi ved at binde up vinstokkene, efterhånden som de vokser.

Hvor stor vokser buttercup squash?

From Plant

Dage to Maturity105. Modent spredning 48 - 60 IN . Mature Height10 - 12 IN . Frugtstørrelse4 IN.

Hvordan ved du, hvornår buttercup squash er klar til at høste?

Høst frugter når sværen er skinnende og dybt grøn. Opbevar vintersquash på et køligt, tørt, godt ventileret sted, men hvor der ikke frysertemperaturer forventes. Buttercup squash bliver sødere med et par ugers opbevaring. Du kan opbevare frugten i op til fire måneder.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilket land er giza-pyramiderne i?
Læs mere

Hvilket land er giza-pyramiderne i?

Gizapyramiderne, bygget til at holde ud i en evighed, har gjort netop det. De monumentale grave er relikvier fra Egyptens gamle kongeriges æra og blev bygget for omkring 4.500 år siden. Hvilken by er pyramiderne i Egypten? Memphis er placeret syd for Nilen-deltaet på flodens vestbred og omkring 24 km syd for det moderne Kairo.

Hvilken kemisk stil øger roen?
Læs mere

Hvilken kemisk stil øger roen?

Yderligere bemærkes det, at no Chemistry Style Card øger Composure, den eneste Style, der garanterede et boost af denne parameter var Sniper, som nu kun i FUT 21 bestemmer et boost af skydning og fysisk statistik. Kan du forbedre roen FIFA 21?

Kan hunde spise mad med paprika?
Læs mere

Kan hunde spise mad med paprika?

Selv om paprika ikke er giftig for hunde som andre fødevarer, bør du virkelig ikke give det til din hundeven. … Men paprika kan forstyrre din hunds mave og forårsage diarré. Hvis din hvalp er kendt for at have mave-tarmproblemer, undgå at fodre ham med noget som helst måltid med paprika i.