Hvor er prikkerne på en sagkniv?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er prikkerne på en sagkniv?
Hvor er prikkerne på en sagkniv?
Anonim

Du kan finde sagknivens mønsternummer stemplet på tangen af din knivs blad. Dette tal fortæller dig præcis, hvilken slags kniv du har. Det første tal angiver den type materiale, der er brugt til at fremstille håndtaget. Det andet ciffer angiver antallet af blade.

Er min sagskniv falsk?

Re: My Counterfeit Case Knife

Hvis den bliver blå, er knivene af kulstofstål, og en meget let polering vil fjerne den blåfarvede plet. Hvis den blånende væske ikke gør pletten af metal blå, så er bladet rustfrit stål og kunne umuligt være kommet fra sagfabrikken på det tidspunkt, hvor tangstempel blev brugt.

Hvor gammel er en sagkniv med 9 prikker?

For afklaring, bemærk, at der er ti prikker på 1970-knive, ni prikker i 1971-knive, otte på 1972-knive og så videre. Igennem 1980'erne brugte Case det samme dateringssystem som 70'erne. 1980 knive har 10 prikker, og én fjernes hvert år.

Hvorfor har knive 3 prikker?

Prikkerne er del af sagsdatokodesystemet. Fortæller hvilket år kniven er fremstillet. For mere specifik info, øverst på denne side, klik på "Research".

Hvad betyder 1/2 på en sagkniv?

Mere om bladforkortelser

A 1/2 er meget almindeligt. Det betyder, at kniven har et clip master-blad. Mere om Cases klingeforkortelser. Bemærk, at bladet forkortelserkan være placeret bagved, under eller på en anden klinge som mønsternummeret.

Anbefalede:

Interessante artikler
På forreste korsbånd?
Læs mere

På forreste korsbånd?

Det forreste korsbånd (ACL) er et af de vigtigste ledbånd, der hjælper med at stabilisere dit knæled . ACL forbinder dit lårben (lårbenet) med dit skinnebens skinneben. skinnebenet /ˈtɪbiə/ (plural tibiae /ˈtɪbii/ eller tibias), også kendt som skinnebenet eller skaftbenet, er den større, stærkere, og anterior (frontal) af de to knogler i benet under knæet hos hvirveldyr (den anden er fibula, bagved og til ydersiden af skinnebenet), og den forbinder knæet med ankelknoglerne.

Hvornår begyndte cordwainer?
Læs mere

Hvornår begyndte cordwainer?

Den første cordwainer i New England, Thomas Beard, landede i Plymouth i 1629. Før hans ankomst og længe efter fortsatte New Englands bosættelser med at købe læder fra Virginia, indtil deres egne garvere blev etableret. Hvem var den første skomager?

Vil vindmøller nogensinde betale for sig selv?
Læs mere

Vil vindmøller nogensinde betale for sig selv?

Når den er bygget, er vedligeholdelse en løbende udgift. Drifts- og vedligeholdelsesomkostninger kan være betydelige, men alle disse maskiner er langsigtede investeringer fortsætter (forhåbentlig) betale sig selv over tid. Hvor lang tid tager vindmøller at betale for sig selv?