Hvad er en standstill-aftaler?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en standstill-aftaler?
Hvad er en standstill-aftaler?
Anonim

Begrebet standstill-aftale henviser til forskellige former for aftaler, som virksomheder kan indgå for at forsinke handlinger, som ellers kunne finde sted.

Hvad er formålet med en standstill-aftale?

En standstill-aftale er en kontrakt, der indeholder bestemmelser, der styrer, hvordan en byder på en virksomhed kan købe, afhænde eller stemme aktier i målvirksomheden. En standstill-aftale kan effektivt standse eller stoppe processen med en fjendtlig overtagelse, hvis parterne ikke kan forhandle en venskabelig aftale.

Hvordan fungerer en standstill-aftale?

Parter i en tvist kan vælge at indgå en standstill-aftale, hvor de nærmer sig udløbet af forældelsesfristen, men sagsøgeren er endnu ikke klar til at fremsætte sit krav (fordi parterne f.eks. er i forhandlinger, som, hvis de lykkes, ville forhindre, at et krav overhovedet skulle fremsættes).

Er en standstill-aftale en kontrakt?

En standstill-aftale er en kontrakt og underlagt de samme regler som andre kontrakter. Selvom de seneste sager drejer sig om uenigheder om vilkårene for de særlige standstill-aftaler, kan der også opstå problemer på tidspunktet for kontraktdannelsen.

Hvad er en stilstand lovlig?

I forbindelse med forældelse er en standstill-aftale en aftale, der har til følge at suspendere eller forlænge en lovbestemt eller kontraktlig forældelsesfrist.…

Anbefalede:

Interessante artikler
Har kegler svinekød?
Læs mere

Har kegler svinekød?

Indtil cirka 2010 indeholdt Skittles gelatine, som ikke er en vegansk ingrediens. Gelatine er afledt af animalsk kollagen, det protein, der findes i bindevæv, og bruges til at give fødevarer en sej, gel-lignende tekstur. Skittles' producent har siden fjernet gelatine.

Hvorfor opstår en myastenisk krise?
Læs mere

Hvorfor opstår en myastenisk krise?

Myasthenic Crisis: Dette er en komplikation af MG karakteriseret ved forværring af muskelsvaghed, hvilket resulterer i respirationssvigt. Dette sker, når åndedrætsmusklerne bliver for svage til at flytte nok luft ind og ud af lungerne. En ventilator, som er en maskine til at hjælpe dig med at trække vejret, er nødvendig i disse tilfælde.

Hvad betyder karantæne på reddit?
Læs mere

Hvad betyder karantæne på reddit?

Karantæne. I 2015 introducerede Reddit en karantænepolitik for at gøre det sværere at besøge visse subreddits. At besøge eller deltage i en karantæne-subreddit kræver omgåelse af en advarselsprompt. Siden 2018 har subreddits lov til at appellere deres karantæne.