Hvad er lerp-funktion?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er lerp-funktion?
Hvad er lerp-funktion?
Anonim

Lerp, eller lineær interpolation, er en matematisk funktion i Unity, der returnerer en værdi mellem to andre i et punkt på en lineær skala. Det bruges oftest til at flytte eller ændre værdier over en periode.

Hvad er lerp i kodning?

Lineær interpolation, eller "lerp" for kort, er en teknik, der almindeligvis bruges, når man programmerer ting som spil eller GUI'er. I princippet "letter" en lerp-funktion overgangen mellem to værdier over tid ved at bruge noget simpel matematik.

Hvad laver lerp i behandlingen?

Lerp-funktionen er praktisk til at skabe bevægelse langs en lige vej og til at tegne stiplede linjer.

Hvad laver Vector3 lerp?

Dette bruges mest til at finde et punkt en brøkdel af vejen langs en linje mellem to endepunkter (f.eks. for at flytte et objekt gradvist mellem disse punkter). Den returnerede værdi er lig med a + (b - a)t (som også kan skrives a(1-t) + bt). Når t=0, vektor3. Lerp(a, b, t) returnerer a.

Hvad er Mathf PingPong?

Beskrivelse. PingPong returnerer en værdi, der vil stige og formindskes mellem værdien 0 og længde. PingPong kræver, at værdien t er en selvforøgende værdi, for eksempel Tid. tid og tid.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kan thiazolidindioner forårsage ødem?
Læs mere

Kan thiazolidindioner forårsage ødem?

Konklusion: Tilgængelig dokumentation tyder på, at ødem er en klasseeffekt af thiazolidindionerne og har en multifaktoriel oprindelse. Thiazolidindion-associeret ødem ser ud til at være dosisrelateret og forekommer hyppigst, når thiazolidindioner anvendes i kombination med insulin.

Hvordan rulleliste i Excel?
Læs mere

Hvordan rulleliste i Excel?

Opret en rulleliste Vælg de celler, som du ønsker skal indeholde listerne. På båndet skal du klikke på DATA > Data Validation. I dialogen skal du indstille Tillad til liste. Klik i Kilde, indtast teksten eller tallene (adskilt af kommaer, for en kommasepareret liste), som du ønsker i din rulleliste, og klik på OK.

Hvorfor er pakistanske lastbiler dekoreret?
Læs mere

Hvorfor er pakistanske lastbiler dekoreret?

I slutningen af 1940'erne, da lastbiler begyndte langdistancerejser for at levere varer, designede hvert firma et logo, så analfabeter ville forstå, hvem der ejede lastbilen. Med tiden blev disse logoer mere og mere udsmykkede. … "Vores kunder ønsker at få deres lastbiler til at skille sig ud,"