Er collard greens spinat?

Indholdsfortegnelse:

Er collard greens spinat?
Er collard greens spinat?
Anonim

Collard greens er en grundgrøntsag i det sydlige amerikanske køkken. De er ofte tilberedt med andre lignende grønne bladgrøntsager, såsom spinat, grønkål, majroer og sennepsgrønt i retten, der kaldes "mixed greens".

Er spinat og collard det samme?

Både spinat og collard greens giver en sund dosis C-vitamin, men spinat indeholder næsten det dobbelte. En kop kogt spinat har 17,6 mg C-vitamin, og 1 kop kogt collard indeholder 9 mg. … Både spinat og collard giver en sund dosis C-vitamin, men spinat indeholder næsten det dobbelte.

Kan du erstatte collard greens med spinat?

Collard eller kålroe kan også fylde spinat i varme retter.

Hvilken er sundere spinat eller collard?

Både spinat og collard greens er høj i vitamin K. Spinat har lidt mere vitamin K (10%) end collard green efter vægt - spinat har 482,9 ug vitamin K pr. 100 gram og collard green har 437,1 ug vitamin K.

Hvad er collard greens helt præcist?

Collards er grøntsager, der har store grønne blade og seje stængler, som fjernes før de spises. De bladrige dele, vi spiser, kaldes "kravegrønt". De er tæt beslægtet med kål, grønkål og sennepsgrønt og tilberedes på lignende måder.

Anbefalede:

Interessante artikler
Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?
Læs mere

Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?

Lusebehandlingsformler består af aktive komponenter. Shampoo fjerner for det meste disse ingredienser. Du behøver heller ikke bekymre dig over muligheden for at dvæle ingredienser. Det er fordi små mængder generelt ikke påvirker hårfarvningen.

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?
Læs mere

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?

I gravimetrisk analyse, som består ved udfældning af analytten og måling af dens masse for at bestemme dens koncentration eller renhed, er samudfældning et problem, fordi uønskede urenheder ofte udfældes sammen med analytten, hvilket resulterer i i overskydende masse.

Når traumatiske minder dukker op igen?
Læs mere

Når traumatiske minder dukker op igen?

Genoplevelse-at have pludselige og uønskede traumatiske minder, der trænger ind i eller endda synes at erstatte, hvad der sker nu-er et kernesymptom på posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD). 1 Hvis du har PTSD, er der stor sandsynlighed for, at du har haft symptomer på genoplevelse.