Er initialismer tilladt i scrabble?

Indholdsfortegnelse:

Er initialismer tilladt i scrabble?
Er initialismer tilladt i scrabble?
Anonim

Det korte svar er "nej." Officielt tæller forkortelser ikke som ord og er ikke tilladt i Scrabble. Korte ord er uforholdsmæssigt stærke i Scrabble, hvilket giver mulighed for spil med flere ord, der kan ændre hele spillestrategien.

Hvornår begyndte Scrabble at tillade forkortelser?

The Official Scrabble Players Dictionary, udgivet første gang i 1978, har fulgt disse instruktioner til punkt og prikke. Og da et open source- alternativ til Scrabble-ordbogen kaldet ENABLE (et akronym for Enhanced North American Benchmark Lexicon) blev udgivet i 1997, betragtede det også forkortelser som verboten.

Er TFW et ord?

TFW eller tfw er en forkortelse på sociale medier og internettet, der norm alt betyder "that feel when, " "that feeling when," eller "that face when."

Er fransk Scrabble det samme som engelsk?

Der er to former for konkurrence Scrabble på fransk. Scrabble classique, også kendt som partie libre, er kampspil, som i det engelsksprogede spil. Duplicate Scrabble er en alternativ form for spillet, hvor alle spillere har de samme bogstaver og bræt foran sig og spiller mod den teoretiske topscore.

Hvad er det længste lovlige Scrabble-ord?

Det længste ord er OXYPHENBUTAZONE.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har kegler svinekød?
Læs mere

Har kegler svinekød?

Indtil cirka 2010 indeholdt Skittles gelatine, som ikke er en vegansk ingrediens. Gelatine er afledt af animalsk kollagen, det protein, der findes i bindevæv, og bruges til at give fødevarer en sej, gel-lignende tekstur. Skittles' producent har siden fjernet gelatine.

Hvorfor opstår en myastenisk krise?
Læs mere

Hvorfor opstår en myastenisk krise?

Myasthenic Crisis: Dette er en komplikation af MG karakteriseret ved forværring af muskelsvaghed, hvilket resulterer i respirationssvigt. Dette sker, når åndedrætsmusklerne bliver for svage til at flytte nok luft ind og ud af lungerne. En ventilator, som er en maskine til at hjælpe dig med at trække vejret, er nødvendig i disse tilfælde.

Hvad betyder karantæne på reddit?
Læs mere

Hvad betyder karantæne på reddit?

Karantæne. I 2015 introducerede Reddit en karantænepolitik for at gøre det sværere at besøge visse subreddits. At besøge eller deltage i en karantæne-subreddit kræver omgåelse af en advarselsprompt. Siden 2018 har subreddits lov til at appellere deres karantæne.