Hvor laves moretti-øl?

Indholdsfortegnelse:

Hvor laves moretti-øl?
Hvor laves moretti-øl?
Anonim

9 Birra Moretti. I 1859 etablerede Luigi Moretti en fabrik til fremstilling af øl og is i Udine, en lille by i Friuli Venezia Giulia-regionen i Italien.

Hvor er Birra Moretti produceret?

Birra Moretti er en kvalitetsøl lavet på traditionel vis. Luigi Morettis "øl- og isfabrik" blev grundlagt for mere end et århundrede siden i Udine, Italien i Friuli-regionen under Italiens forening. Birra Moretti er resultatet af en produktionsproces, der har været næsten uændret siden 1859.

Hvem brygger Moretti i Storbritannien?

Moretti brygges i Edinburgh. Heineken, en hollandsk brygger, som tilfældigvis ejer Birra Moretti, har et bryggeri i Edinburgh. Så hvis Birra Moretti har et britisk tilhørsforhold, så har Heinieken.

Hvor brygges poretti?

Brygget i Varese i udkanten af Milano, Poretti (4,8 % ABV) bruger naturlige ingredienser til at danne en premium pilsner med en karakteristisk smag. Ud over sin enestående smag har øllet også en imponerende arv.

Drikker de Moretti i Italien?

I 1996 blev Birra Moretti opkøbt af Heineken Italia, som igen var en del af den hollandske koncern Heineken. Derfor er også Birra Moretti holdt op med at være en italiensk øl, i hvert fald officielt.

Anbefalede: