Kunne Earl Boykins dunk?

Indholdsfortegnelse:

Kunne Earl Boykins dunk?
Kunne Earl Boykins dunk?
Anonim

Boykins kan ikke dunk han er ikke atletisk nok. Jeg er sikker på, at Spudd dunkede på en hurtig pause mindst én gang i sin karriere. Han gjorde det mere end én gang, han havde endda en dunk, hvor han bogstaveligt t alt dunkede over hele showtime Lakers.

Har Earl Boykins dunket?

Isaiah Thomas vandt en dunk-konkurrence på college. For pokker, selv 5′5″ Earl Boykin (den anden korteste spiller i NBAs historie) formåede at gøre dette.

Kan Steve Nash dunk?

Steve Nash , Los Angeles Lakers

Ikke at kunne dunk har ikke hindret Steve Nash overhovedet i løbet af en 17-årig NBA-karriere. … Der er optagelser af Nash "dunking" på en træningsbane, mens han gik på college i Santa Clara, som blev omdannet til denne smarte NBA-reklame, men det er virkelig et svagt forsøg.

Dunkede Muggsy Bogues?

I betragtning af det faktum, at Muggsy Bogues aldrig dunkede i spillet, tilhører titlen "den korteste NBA-spiller at dunk" til Spud Webb. Spud Webb målte kun 5-fod-7 og dunkede ikke kun i spil, men vandt endda 1986 NBA Slam Dunk Contest.

Hvem var den korteste person til at dunk i NBA?

1. Spudd Webb. Med sine 5 fod 7 er Webb den korteste NBA dunker, der vandt en NBA small dunk-konkurrence. I 1986 slog han sin holdkammerat Dominique Wilkins (den legendariske dunker selv) med to perfekte 50'ere i sidste runde.

Anbefalede: