Er achilleahjorte resistente?

Indholdsfortegnelse:

Er achilleahjorte resistente?
Er achilleahjorte resistente?
Anonim

Hjorte spiser ikke planter, der har en bitter smag. En af de nemmeste at dyrke, dårligere smag og en stærkt duftende hjorteresistent plante er Achillea eller Røllike. Deres lyse lyserøde blomster er dejligt spredt rundt i haven og gør en stor hjorteafskrækkelse. De skaber også en aroma, der hjælper med at afskrække hjorte.

Er Achillea-hjort og kanin resistent?

Achillea eller røllike

Ryllike har flæsket, bregnelignende løv og smukke blomster, der kommer i mange farver, inklusive hvid, gul og pink. Den kan lide fuld sol og bliver 24 centimeter høj. Ud over at være hjortebestandig, tiltrækker røllike også sommerfugle.

Er røllike en hjortebestandig plante?

Ryllike er en levende gul staude med sløret løv, som hjorte hader. Den har en lang blomstringstid fra juni til september. Det er en forholdsvis høj blomst med en gennemsnitlig væksthøjde på 2,5-3 fod. Giv dine blomster en stærk jordbund for at hjælpe dem med at trives med Espomas økologiske havejord.

Spiser hjorte Monarda-planter?

Monarda tiltrækker kolibrier, bier og sommerfugle til haven. … De spektakulære kroneformede blomster er tilgængelige i en række lyserøde, røde og lilla blomsterfarver, og de er favoritter blandt kolibrier og sommerfugle. Denne hjemmehørende staudes lækkert duftende blomster og løv er modstandsdygtige over for hjorte og kaninsøgning …

Hvilke blomster vil hjorte ikke genere?

24 hjortebestandige planter

  • franskMorgenfrue (Tagetes) Franske morgenfruer kommer i en række lyse farver over en lang sæson og er en grundpille for gartnere over alt. …
  • Rævebøtte. …
  • Rosmarin. …
  • Mint. …
  • Crape Myrtle. …
  • afrikansk lilje. …
  • fontænegræs. …
  • Høns og kyllinger.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.