Hvilket er et eksempel på indlejret computer?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket er et eksempel på indlejret computer?
Hvilket er et eksempel på indlejret computer?
Anonim

Rugged Industrial Box PC, Panel PC, Mini PC, Industrial Rackmount Server, In-Vehicle Computer, IoT Gateway, er alle typer indlejrede computere.

Hvad er tre eksempler på indlejrede computere?

Eksempler på indlejrede systemer omfatter:

  • centralvarmesystemer.
  • motorstyringssystemer i køretøjer.
  • husholdningsapparater, såsom opvaskemaskiner, tv'er og digitale telefoner.
  • digitale ure.
  • elektroniske lommeregnere.
  • GPS-systemer.
  • fitnesstrackere.

Hvad er en indlejret computer, og giv et eksempel på en?

Embedded Computers er små computeriserede enheder (eller systemer), der er designet til at udføre en dedikeret funktion og er blevet "bygget" eller indlejret i større computersystemer. For eksempel: Industriel Automation . Intelligent Transport . Medicinsk udstyr.

Hvad betragtes som indlejret computer?

Et indlejret system er et mikroprocessorbaseret computerhardwaresystem med software, der er designet til at udføre en dedikeret funktion, enten som et uafhængigt system eller som en del af et stort system. Kernen er et integreret kredsløb designet til at udføre beregninger til re altidsoperationer.

Er ATM en integreret computer?

En pengeautomat er et indlejret system, som bruger en overfyldt computer til at oprette et netværk mellem en bankcomputer og selve pengeautomaten. Den har også enmikrocontroller til at bære både input- og outputoperationer.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"