Er ikke-instrumental et ord?

Indholdsfortegnelse:

Er ikke-instrumental et ord?
Er ikke-instrumental et ord?
Anonim

Definitionen af ikke-instrumental i ordbogen er, at ikke er vigtigt, nyttigt eller instrumentelt. En anden definition af ikke-instrumental mangler eller involverer ikke et eller flere instrumenter.

Hvad betyder ikke-instrumental?

: ikke instrumental: såsom. a: ikke tjener som et afgørende middel, agent eller værktøj. b: ikke relateret til eller udført med et instrument eller værktøj ikke-instrumentel navigation. c: ikke relateret til, komponeret til eller fremført på musikinstrumenter ikke-instrumental kormusik.

Er instrumentelt et ord?

Ved middel af et instrument eller agentur; som middel til et mål. De vil hævde, at formålet i det væsentlige er gavnligt, midlerne bliver instrumentelt det. En sang instrument alt akkompagneret. …

Betyder instrumental ingen ord?

Den mest populære og mest kendte form for musik uden nogen sangtekster hedder "Instrumental Music." Instrumentalmusikkens historie går tusinder af år tilbage, siden mennesker først begyndte at spille med instrumenter. … Nu er der tusindvis af musikgenrer dedikeret udelukkende til sange uden tekster eller instrumental musik.

Hvad betyder instrumental?

adjektiv. tjener eller fungerer som et instrument eller middel; nyttig; nyttigt. opført på eller skrevet til et eller flere musikinstrumenter: instrumental musik. af eller relateret til et instrument eller værktøj.

Anbefalede: