Tester en moissanite som en diamant?

Indholdsfortegnelse:

Tester en moissanite som en diamant?
Tester en moissanite som en diamant?
Anonim

Ligner Moissanite en diamant? Ja, moissanite ligner meget en diamant. Den er næsten farveløs, har et brydningsindeks, der ligner en diamant, og GIA anser moissanit som den nærmeste diamantimitation.

Hvorfor testes moissanite som en diamant?

Moissanite vil ofte blive fejlidentificeret som diamant af grundlæggende diamanttestere, fordi de kun tester varmeledningsevne, og Moissanite minder meget om diamanter i det område. Test af elektrisk ledningsevne er en mere sikker måde at skelne de to sten på. Nogle multitestere kan måle begge dele.

Kan jeg udgive min moissanite som en diamant?

Kan jeg videregive min Moissanite-ring som en diamant? … Når det er sagt, ligner farveløs og næsten farveløs Moissanite Diamond. Og Moissanite er også den eneste ædelsten (bortset fra diamant), der "passer" som en diamant på en standard håndholdt diamantpunktstester.

Kan diamanter teste som moissanite?

En diamanttester tester kun positiv for diamant og moissanite. Syntetisk moissanit er kun blevet brugt som ædelsten siden 1990'erne, så hvis dit stykke er fra en tidligere æra, er det bestemt en diamant, hvis det består denne test!

Bliver moissanite overskyet?

Naturligt mineral kaldet siliciumcarbid er det sted, hvor Moissanite dyrkes fra. Derfor vil Moissanite aldrig blive uklar, misfarve eller ændre dets udseende. En Moissanite vil bevare sin glans, farve ogklarhed for livet og længere.

Anbefalede: