Hvor er mat blashaw?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er mat blashaw?
Hvor er mat blashaw?
Anonim

Matt Blashaw er i Leawood, Kansas.

Blev Yard Crashers aflyst?

Yard Crashers, en af HGTV's længstvarende serier, tøffer i øjeblikket med i sæson 16 og viser ingen tegn på at stoppe snart. Til dels på grund af det faktum, at det har været så meget langvarigt, har showet længe stået over for et væld af spørgsmål om dets rigtighed.

Hvem er Matt blashaw gift med?

Matt Bomer og ægtemanden Simon Halls deler 3 børn - et glimt af… I marts 2017, et par måneder efter deres første møde, friede han på en Dana Point-strand i Californien. Den 16. september 2017 blev Lindsay officielt Matt Blashaws kone. De knyttede knude på den samme Dana Point-strand.

Hvad skete der med den oprindelige vært for Yard Crashers?

Showet er vært af Matt Blashaw, som er en licenseret entreprenør. … Den tidligere vært, Ahmed Hassan (2008–2011), blev erstattet af Matt Blashaw i 2011. Blashaw tager også en pause fra showet og er vært for HGTV's Vacation House For Free, fra sommeren 2014. Chris Lambton vil midlertidigt være vært for Yard Crashers.

Hvem betaler for baghavefornyelse?

Overraskende nok er svaret nej. Parret (eller personen) er ansvarlig for at betale for deres egne renoveringer, men det betyder ikke, at de går helt tomhændede derfra. Selvom HGTV ikke finansierer renoveringerne, betaler de for én stor billetvare.

Anbefalede: