Hvordan beskrives eponymous?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan beskrives eponymous?
Hvordan beskrives eponymous?
Anonim

Eponymous er et adjektiv, der henviser til personen, stedet eller tingen, som noget andet er opkaldt efter. Dog kan eponym også henvise til den ting, der er opkaldt efter noget andet.

Hvad er eponymous eksempel?

Når noget er eponyme, tager det sit eget navn som sin titel. For eksempel var Foo Fighters' første album eponyme - det hed "Foo Fighters." Det er interessant, at bøger næsten aldrig er eponyme.

Hvordan bruger du eponymous?

“I præcis, traditionel brug er an eponym en person, der giver et navn til noget andet, og eponymous beskriver giveren af navnet, ikke modtageren. En restauratør ved navn Terry Lamb kunne beskrives som ejeren af Terry Lamb's Restaurant med samme navn, men etablissementet er ikke Mr. Lamb's eponyme restaurant."

Hvad er eponyme karakter?

(ɪpɒnɪməs) adjektiv [ADJECTIVE substantiv] En eponymous helt eller heltinde er karakteren i et skuespil eller en bog, hvis navn er titlen på det skuespil eller den bog.

Er Kleenex et eponym?

Ejendomsbeskyttede eponymer er en helt anden sag. Disse er generelle ord, der er eller på et tidspunkt var proprietære mærkenavne eller servicemærker. Kleenex, for eksempel, er et mærke af ansigtsservietter, men alligevel bruges ordet i dag til at henvise til ansigtsservietter af ethvert mærke. … Nogle proprietære eponymer er angivet nedenfor.

Anbefalede: