Hvem er John Beecham i alienisten?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er John Beecham i alienisten?
Hvem er John Beecham i alienisten?
Anonim

John Beecham (født Japheth Dury) var en tidligere korporal sendt til St. Elizabeth's Hospital for ustabil og voldelig adfærd. Efter sin udskrivning begyndte han at arbejde for Census Bureau og endte med at finde en måde at nærme sig og dræbe sine unge ofre på grund af hans mentale ustabilitet.

Hvem er George Beecham The Alienist?

Beecham, GeorgeInden for The Alienist viser det sig, at George Beecham var blevet ansat til at arbejde på Dury-gården, da Japheth Dury (alias John Beecham) havde været en dreng. George misbrugte Japheth seksuelt under sit ophold på gården, og det antages, at det er grunden til, at Japheth senere i livet valgte at gå under navnet John Beecham.

Hvem dræber drengene i alienisten?

Laszlo Kreizler (Daniel Bruhl), Sara Howard (Dakota Fanning) og John Moore (Luke Evans) ser ud til at have fundet deres seriemorder, eller i det mindste hans navn: en mishandlet og sadistisk tidligere soldat ved navnJohn Beecham (født Japheth Dury).

Er Violet virkelig gravid i alienisten?

Lige da de var ved at være sammen, havde Violet nyheder til John. Hun er gravid, og barnet er hans. Det betyder, at de to har haft sex uden for ægteskab, hvilket ikke burde være så overraskende, når det kommer til John.

Hvorfor taler Mary ikke i alienisten?

Efter flere års misbrug og seksuel krænkelse lænkede hun sin far til hans seng, mens han sov, og satte huset i brand. Hun har aldrig t alt igen som enresultatet af disse handlinger.

Anbefalede: