Hvor kom khalil fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kom khalil fra?
Hvor kom khalil fra?
Anonim

Khalil eller Khaleel (arabisk: خليل) betyder ven og er et almindeligt mandligt fornavn i Mellemøsten, Nordafrika, Vestafrika, Østafrika, Centralasien og blandt Muslimer i Sydasien og er som sådan også et almindeligt efternavn. Det bruges også blandt tyrkiske folk i Rusland og afroamerikanere.

Hvad er Khalils oprindelse?

Muslim: fra et personligt navn baseret på arabisk khalil 'ven'. Khalil-ullah 'Allahs ven' er en ærestitel givet til profeten Ibrahim (Abraham).

Hvem var Khalil i islam?

Khalil på det arabiske sprog betyder en meget nær og kær ledsager. Dette ord er på en specifik skala kendt som (al-Sifatul Mushabah), hvorved det på det arabiske sprog bruges til at angive, at det førnævnte træk er konsekvent og konstant til stede i den, som det bruges til.

Hvad betyder Khalil i Bibelen?

Vi elsker "ven"-betydningen. Ligesom Jonathan er et navn, der symboliserer venskab fra Bibelen, og Dakota kommer fra et indfødt amerikansk sprog, der betyder "ven, alliance" - Khalil er en anden etnisk forskelligartet måde at give din søn det dejlige koncept "ven" på.

Hvad betyder Starr?

Starr er et familienavn, der stammer fra det før-moderne engelske ord starre eller sterre, der betyder "star".

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"