I pll er ezra en?

Indholdsfortegnelse:

I pll er ezra en?
I pll er ezra en?
Anonim

Vi gentager: Ezra er ikke "A"- og han har heller aldrig været medlem af A-teamet. I stedet opdagede Aria (mens hun sad fast på en stolelift!), at hendes højtelskede skønhed har spioneret på vores firer lige siden begyndelsen af serien.

Hvorfor er Ezra efter Alison?

After Aria finder ud af sandheden om Ezra , Ezra forklarer, at han vidste, hvem det var hun, da de mødtes første gang. Hovedårsagen til, at han startede et forhold til hende, var for at få oplysninger om Alison, fordi han skrev en bog om hende, en "sand krimi".

Er Ezra Fitz et rovdyr?

10 Ezra og Aria var i et dysfunktionelt forhold

Faktisk det var direkte rovdyr i naturen. Ezra Fitz var en skolelærer, der startede et forhold til en teenagepige, Aria. Dette blev diskuteret et par gange i programmet, men aldrig på en måde, der præcist adresserede, hvor rodet forholdet egentlig var.

Hvem tror Ezra, A er?

I "A is for Answers" bliver Ezra ikke-dødeligt skudt i New York af en klædt ud som 'A', som senere bliver afsløret at være Shana. Efter at Ezra er kommet sig, indser Aria endelig på grund af Ezras heltemod, at han elsker hende, og de gør op.

Hvordan er Ezra involveret i A?

Vi gentager: Ezra er ikke "A"- og han har heller aldrig været medlem af A-teamet. I stedet opdagede Aria (mens hun sad fast på en stolelift!), at hendes højt elskede skønhed har væretspioneret på vores foursome siden begyndelsen af serien. … Ezra var ved at indsamle information til en altomfattende bog om Alison DiLaurentis' forsvinden.

Anbefalede: