Hvem lavede læ enfield?

Indholdsfortegnelse:

Hvem lavede læ enfield?
Hvem lavede læ enfield?
Anonim

Lee Enfield-riflen var standardgeværet til den britiske hær under Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig. Lee Enfield blev først produceret i 1907; den var designet af en amerikaner ved navn James Lee og bygget på Royal Small Arms Factory i Enfield – deraf riflens navn.

Hvor blev Lee-Enfield-rifler lavet?

En redesignet riffel kendt som 303 SMLE (Short Magazine Lee-Enfield) blev introduceret i 1904 og blev fremstillet i Indien af Rifle Factory Ishapore (RFI) i Vestbengalen. Det anslås, at 17 millioner af disse rifler er blevet fremstillet over hele verden.

Hvornår blev Lee-Enfield-riflen lavet?

Lee-Enfield riffel, riffel adopteret af den britiske hær som dets grundlæggende infanterivåben i 1902. Den korte, magasinfyldte Lee-Enfield (Mark I eller SMLE) afløste den længere Lee-Enfield, der først blev produceret i 1895.

Hvor god var Lee-Enfield-riflen?

Til servicebrug var den robust, pålidelig og effektiv. Dens boltehandling var hurtig og jævn, hvilket tillod en soldat at lave hurtige opfølgende skud. Dets 10-skuds magasin havde dobbelt så stor kapacitet som dets samtidige, hvilket gjorde det muligt for små enheder at nedlægge en imponerende skudhastighed og holde den oppe længere.

Hvad erstattede Lee Enfield?

The Pattern 1913 Enfield (P13) var en eksperimentel riffel udviklet af den britiske hærs ammunitionsafdeling til at tjene som erstatning for Short MagazineLee–Enfield (SMLE). Selvom et helt andet design end Lee–Enfield, blev Pattern 1913-riflen designet af Enfield-ingeniørerne.

Anbefalede: