Hvor mange taluks i Karnataka 2020?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mange taluks i Karnataka 2020?
Hvor mange taluks i Karnataka 2020?
Anonim

Karnataka har omkring 226 Taluks.

Hvor mange Taluks er der i Karnataka?

Karnataka State er blevet opdelt i fire indtægtsdivisioner, 49 underafdelinger, 27 distrikter, 175 taluks og 745 hobbyer/indtægtscirkler til administrative formål.

Hvilken er den største Taluk i Karnataka?

Kollegala er en af de største tataluks i Chamrajnagar-distriktet i Karnataka-staten i det sydlige Indien. Det er også den største taluk i Karnataka, Kollegala er kendt for sin silkeindustri, som tiltrækker handlende fra hele staten.

Hvor mange Taluks er der i Karnataka 2021?

Districts & Taluks in Karnataka (2021) Der er 31 distrikter i Karnataka fra 2021. Antallet af Taluks i Karnataka er 227.

Hvilket distrikt er 2020 i Karnataka?

Den 30. december 2009 blev Yadagiri skåret ud af Gulbarga og officielt erklæret det 30. distrikt i Karnataka. Den 18. november 2020 godkendte regeringen adskillelsen af Vijayanagara-distriktet fra Bellari.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .