I excel, hvad er exp?

Indholdsfortegnelse:

I excel, hvad er exp?
I excel, hvad er exp?
Anonim

Eksponentiel Excel-funktion i excel er også kendt som EXP-funktionen i excel, som bruges til at beregne eksponenten hævet til potensen af ethvert tal, vi giver, i denne funktion eksponent er konstant og er også kendt som basen af den naturlige algoritme, dette er en indbygget funktion i excel.

Hvad gør EXP i Excel?

Excel EXP-funktionen returnerer resultatet af konstanten e hævet til potensen af et tal. Konstanten e er en numerisk konstant relateret til eksponentiel vækst og henfald, hvis værdi er cirka 2,71828. EXP-funktionen er det omvendte af LN-funktionen (naturlig logaritme).

Hvordan bruger du EXP-funktionen i Excel?

Excel har en eksponentiel & naturlig logfunktion =EXP(værdi), som vil give os resultatet af værdi. Hvis vi f.eks. ønsker at finde værdien af e2 x-1, hvor x skal tages fra celle B6 i eksemplet, skal du bruge formlen=EXP(2B6-1).

Hvad er E-værdi i Excel?

Excel EXP-funktionen er en matematisk formel, der returnerer værdien af konstanten e (Eulers tal) hævet til potensen af et givet tal (ex). Konstanten e er omtrent lig med 2.71828, som er basis for den naturlige logaritme.

Hvordan beregner jeg E i Excel?

Excel har en eksponentiel funktion og en naturlig logfunktion. Funktionen er =EXP(værdi), og den giver resultatet af evalue (dette kaldes syntaks). For eksempel at findeværdien af e, kan vi skrive=EXP(1). Hvis vi yderligere sætter et tal x i A1 og i A2 sætter vi formlen=EXP(A1^2-1), giver dette os ex2−1.

Anbefalede: