Hvad er den mest krydrede taco-klokkesauce?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er den mest krydrede taco-klokkesauce?
Hvad er den mest krydrede taco-klokkesauce?
Anonim

Diablo . Diablo sauce er langt den hotteste sauce på Taco Bells menu.

Er Diablo-sauce varmere end ild?

Diablo vil blive lavet med en række forskellige peberfrugter, inklusive aji panca, chipotle og chili, fort alte Taco Bells talskvinde Ashley Sioson til AdWeek. … Foodbeast fik faktisk fat i noget Diablo og rapporterer, at sammenlignet med Taco Bells traditionelle Fire sauce er smagen faktisk rigtig god og det er mærkbart mere krydret end Fire.

Hvilken Taco Bell-sauce er varmere ild eller varm?

Ingredienser-mæssigt, Fire Sauce, som blev udgivet af Taco Bell i begyndelsen af 2000'erne, er ikke voldsomt anderledes end mange andre varme saucer på markedet. Den har en Scoville-varmeværdi på 500, hvilket gør den varmere end Louisiana Hot Sauce (450 SHU), men mere tam end Cholula (1. 000 SHU).

Hvad er niveauet af varm sauce på Taco Bell?

For kun $1 hver (ja, du læste rigtigt) bringer vi tre nye varmeniveauer til Taco Bell: Mild Chipotle, Hot Habanero og Fiery Ghost Pepper. Det her er det mest krydrede, vi nogensinde har gået!

Er Taco Bell Fire Sauce den hotteste?

Taco Bell Fire sauce er den næsthotteste sauce, som fastfoodkæden tilbyder, bag Diablo-sovsen, med 500 Scoville Heat Units.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er madeira-skole?
Læs mere

Hvad er madeira-skole?

The Madeira School er en privat, dag- og kostskoleforberedende skole for piger i McLean, Virginia, USA. Det blev etableret i 1906 af Lucy Madeira Wing. Er Madeira-skolen god? Madeira-skolen er blevet kåret til 1 Private High School i Virginia af Niche.

Hvad betyder ayen?
Læs mere

Hvad betyder ayen?

Filtre . Igen; tilbage mod. Hvor kommer navnet Ayen fra? Ayen-navnets historie begyndte med de gamle angelsaksiske stammer i Storbritannien. Navnet er afledt af dåbsnavnet for Haine. Hvad er meningen med justin? Justin er et maskulint fornavn af latinsk oprindelse.

Hvem lavede den første skole i verden?
Læs mere

Hvem lavede den første skole i verden?

Horace Mann opfandt skolen og det, der i dag er USA's moderne skolesystem. Horace blev født i 1796 i Massachusetts og blev undervisningsminister i Massachusetts, hvor han forkæmpede en organiseret og fastlagt læseplan for kerneviden for hver elev.