Hvornår bruges tømmecystouretrografi?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår bruges tømmecystouretrografi?
Hvornår bruges tømmecystouretrografi?
Anonim

A voiding cystourethrogram, eller VCUG, er en undersøgelse, der bruges til at se på blære- og urethrale abnormiteter og til at afgøre, om du har ureteral refluks. Ureteral refluks betyder, at urin i blæren strømmer tilbage i urinlederne (rørene, der fører fra nyrerne til blæren). Dette kan resultere i nyreinfektioner.

Hvad er meningen med at annullere cystouretrografi?

Et tømningscystourethrogram er en røntgenundersøgelse af blæren og urinrøret. Det gøres, mens blæren tømmes.

Hvad bruges et cystourethrogram til?

Et cystourethrogram er en røntgentest, der tager billeder af din blære og urinrør, mens din blære er fuld, og mens du tisser. Et tyndt fleksibelt rør (urinkateter) indføres gennem urinrøret og ind i blæren.

Hvad er indikationerne for mikturerende cystouretrografi?

urininkontinens . neurogen dysfunktion af blæren, f.eks. spinal dysraphism . medfødte anomalier i genitourinary tract . postoperativ evaluering af urinvejene.

Hvad betyder det at annullere en test?

Hvis du annullerer din eksamen, er det dybest set det samme som aldrig at have taget den test i første omgang. Skoler vil ikke vide, at du annullerer en eksamen. Du vil ikke blive givet en score eller modtage refusion. De fleste testpersoner føler sig ikke sikre på deres resultater, efter de er færdige med deres eksamen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.