Hvilken smash bros er sans in?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken smash bros er sans in?
Hvilken smash bros er sans in?
Anonim

Sans er en karakter i spillet Undertale, en RPG, der først blev udgivet i september 2015 og udviklet af kun én mand, Toby Fox. Sans er en del af Smash Bros' tredje bølge af Mii Fighter-kostumer og slutter sig til Goemon, Proto fra Mega Man, Zero fra Mega Man X og Team Rocket fra Pokémon som nye tilføjelser.

Er Sans et skin i Smash?

Mens Sans ikke er en officiel karakter i Super Smash Bros. Ultimate, er det nye Mii-kostume det næstbedste for spillere, der har kæmpet for, at Undertale-karakteren skal være medlem af Nintendos legendariske kampspilsfranchise.

Kommer Undertale til Smash Bros?

Undertale, officielt stiliseret som UNDERTALE, henviser til det indie-rollespil skabt af Toby Fox repræsenteret i Super Smash Bros. I Super Smash Bros. … er serien repræsenteret af spillets hovedperson, Frisk, der optræder som en kommende spilbar karakter i Super Smash Bros.

Er Sans fra Undertale ond?

uden skelettet. … Sans (/sænz/) er bror til Papyrus og en hovedperson i Undertale. Han dukker først op i Snowdin Forest, efter at hovedpersonen forlader ruinerne. Han tjener som en birolle på de neutrale og ægte pacifistiske ruter og som finale boss og heroiske antagonist i folkedrabsruten.

Føjer de Sans til at smadre?

Kultkarakteren fra kultspillet er i Smash!

Men især én nyhed fik folk til at tale: Sanskommer til Super Smash Bros Ultimate på Nintendo Switch.

Anbefalede: