Hvordan laver man patina?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan laver man patina?
Hvordan laver man patina?
Anonim

Blød metallet i eddike. Tilføj eddike til din rene, tørre beholder, så der er nok til at nedsænke metallet helt. Tilsæt derefter en lige stor mængde s alt til eddiken, omrør den grundigt, og indsæt metallet, så det kan sidde i opløsningen og skabe en eddike-s alt patina.

Hvad er patinaformel?

I årenes løb reagerer CuO og CuS langsomt med kuldioxid (CO2) og hydroxidioner (OH-) i vand fra luften for til sidst at danne Cu 2CO3(OH)2 (ligning 4), Cu3 (CO3)2(OH)2 (ligning 5) og Cu 4SO4(OH)6 (ligning 6), som udgør patinaen.

Hvordan kan jeg patinere metal hurtigt?

Spray din metalgenstand med almindelig hvid eddike, læg overfladen i blød og lad den tørre, før den påføres igen. Den sure eddike ætser let metaloverfladen, så stykket ruster hurtigere. Gentag det spraytørrede mønster et par gange.

Hvordan laver du en patinafinish?

Muligheder for at skabe en patinafinish

Du kan bruge forskellige kombinationer af maling som en kobberfarvemaling i en spray eller pensel på form og derefter bruge andre farver af maling såsom aqua duppet på for at give et patina-look. Eller du kan ælde metaller hurtigt ved hjælp af forskellige kombinationer af eddike, s alt og hydrogenperoxid.

Hvordan ser patina ud?

Patinaeffekten -- en farveændring i røde metaller forårsaget afoxidation. … Men i stedet for at ruste omdannes den til en smuk blågrøn farve. Og det, der er rigtig fedt ved den blå-grønne farve, er, at den også gør metallet mere modstandsdygtigt over for yderligere korrosion.

Anbefalede: