Har drakes dessert?

Indholdsfortegnelse:

Har drakes dessert?
Har drakes dessert?
Anonim

Dessertmenu - de er alle købt i - Billede af Drakes Fish and Chip Restaurant og Take Away, Knaresborough.

Hvilken slags mad er Drake's?

Drake's er et mærke af amerikansk bagværk. Virksomheden blev grundlagt af Newman E. Drake i 1896 i Harlem, New York, som The N. E. Drake Baking Company, men det ejes nu af McKee Foods.

Hvad er Drake's restaurant kendt for?

Drake's Paddock, Louisville, Kentucky - Drake's Come Play. En restaurant, der elsker øl og en bar, der elsker mad. Over 20 håndværksøl på fad, store burgere og byens friskeste sushi. Din go-to til frokost, aftensmad og sent på aftenen, Drake's er en friløbende, sjov-kærlig slags joint.

Hvad er Drakes come play?

En Kentucky-baseret kæde, der åbner en ny restaurant og bar i O'Fallon til foråret, har specialiseret sig i øl, burgere og sushi. Hver placering af Drake's Come Play fungerer også som et underholdningssted. "Restauranterne har en græstørvspark med et kæmpe Jenga-spil, cornhole og Connect 4," sagde talsmand Leela Atchison.

Kan børn gå ind i Drakes?

Er børn tilladt på Drake's? Selvom vi ikke forbyder børn, fraråder vi på det kraftigste børn under 8 år på grund af potentiel forstyrrelse af andre gæsters spisning. Hvis du gerne vil have dit barn med, anbefaler vi at reservere tidligt. … Der er ingen børnemenu tilgængelig.

Anbefalede: