Hvor er dynamitten i lusket sasquatch?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er dynamitten i lusket sasquatch?
Hvor er dynamitten i lusket sasquatch?
Anonim

Dynamitten er en unik genstand, der kræves for at samle et kortstykke i hulen. Dynamitten bruges til at sprænge en del af hulevæggen i luften for at afdække et kortstykke. Den kan findes til venstre mest af hulen, når den først er fundet, kan den placeres på en kasse.

Hvor er hulen i Sasquatch?

Grotterne er placeret på den private ejendom til Holiday Motel & RV Resort. Der er gratis adgang, men motellejerne beder alle besøgende om at underskrive en dispensation i receptionen.

Hvordan slår du luskede Sasquatch?

Snik, udforsk, leg, red parken

  1. Snup så meget mad som muligt. Ja, det lyder sjovt, men det er vigtigt. …
  2. Tjen mønter og høst frugterne. Der er et gammelt ordsprog: "penge tjener penge", og det koncept er helt rigtigt i Sneaky Sasquatch. …
  3. Vær grundig og nysgerrig, når du udforsker. …
  4. Klæd delen på.

Hvor mange huler er der i Sasquatch?

Hver hule har en skjult cache, og der er 3 huler. Den ene hule har et kortstykke og dynamit.

Hvordan får du kortet i hulen i Sneaky Sasquatch?

Find en dynamitstang i hulen, og sæt den på en kasse, og brug derefter detonatoren til at ødelægge en hulevæg, hvor du indeni finder kortstykket.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem er profeten i lds kirke?
Læs mere

Hvem er profeten i lds kirke?

Russell M. Nelson er Kirkens nuværende præsident og profet. Russell M. Nelson, 17. præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Hvem er den næste i rækken som profet for LDS-kirken? Lige nu er den mand præsident Russell M.

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?
Læs mere

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?

Næringsstoffer som planter kræver i større mængder kaldes makronæringsstoffer. Omkring halvdelen af de essentielle grundstoffer betragtes som makronæringsstoffer: kulstof, brint, oxygen, nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium og svovl.

Hvornår forsvandt Genette Tate?
Læs mere

Hvornår forsvandt Genette Tate?

John Tates 13-årige datter Genette forsvandt, mens hun cyklede i en landsby i Devon i august 1978. Selvom det var en af de mest højtprofilerede politiefterforskninger i sin tid, blev der aldrig fundet noget lig, og ingen blev sigtet for hendes mord.