Hvad er en dupatta?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en dupatta?
Hvad er en dupatta?
Anonim

Dupattā er et sjal, der traditionelt bæres af kvinder på det indiske subkontinent. Dupattaen bruges i øjeblikket mest som en del af kvinders shalwar kameez-outfit og bæres over kurtaen og ghararaen.

Hvad er formålet med en dupatta?

Dupattaen har længe været et symbol på beskedenhed i sydasiatisk kjole, da dens hovedformål er som et slør. I nyere tid er trenden med dupattas til mænd, båret over kurta eller sherwani, blevet almindelig. Dupatta bæres i mange regionale stilarter i hele Sydasien. Oprindeligt blev den båret som et symbol på beskedenhed.

Hvad hedder dupatta på engelsk?

En dupatta er et tørklæde båret af folk i Indien.

Er en dupatta religiøs?

A Chunni eller Dupatta er et langt tørklæde, der er essentielt for mange indiske og sydasiatiske kvindedragter. I sikh-kulturen har chunni været lige så vigtig for kvinden, som turbanen (pagri) har været for manden.

Hvad er dupatta-tørklæde?

Dupattaen er et sjal-lignende tørklæde, traditionelt essentielt tøj til kvinder fra det indiske subkontinent.. Dupattaen har længe været et symbol på beskedenhed i sydasiatisk kjole, da dens hovedformål er som et slør. I nyere tid er trenden med dupattas til mænd, båret over kurta eller sherwani, blevet almindelig.

Anbefalede: