Hvilken struktur indsættes i Gerdys tuberkel?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken struktur indsættes i Gerdys tuberkel?
Hvilken struktur indsættes i Gerdys tuberkel?
Anonim

Gerdy tubercle er det eponyme navn for den laterale kondyl af den proksimale tibia (hvor den er placeret anterolater alt). Det er her iliotibialbåndet og den anterior tibialis-muskel indsætter.

Hvad knytter sig til tibial tuberositet?

Knoldskinnebenet er bulen på toppen af skinnebenet (skinnebenet), hvor knæskallssenen forbindes. Sener forbinder muskler med knogler. Knæskalsenen strækker sig over toppen af knæskallen (knæskallen). Knæskalsenen forbinder den store quadriceps-muskel på forsiden af låret med tibial tuberosity.

Hvordan finder du Gerdys tuberkel?

INTRODUKTION. Gerdys tuberkel blev opkaldt efter den franske kirurg og anatom Pierre Nicholas Gerdys. Det er indsættelsesstedet for det iliotibiale bånd og er placeret 2-3 cm later alt for tibial tuberkel på den proximale tibia.

Hvor indsætter ITB'en?

ITB ses generelt som et bånd af tæt fibrøst bindevæv, der passerer over den laterale femorale epikondyl og hæfter til Gerdys tuberkel på den anterolaterale side af skinnebenet.

Hvad er oprindelsen og indsættelsen af iliotibialkanalen?

Iliotibialkanalen. … Den oprinder ved den anterolaterale iliac tuberkel del af den ydre læbe af iliac crest og indsætter ved den laterale kondyl af tibia ved Gerdy's tuberkel.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?