Hvor gammel er Hoda?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er Hoda?
Hvor gammel er Hoda?
Anonim

Hoda Kotb er en amerikansk journalist, tv-personlighed og forfatter. Hun er hovedmedanker i NBC News morgenshow Today og medvært for dets underholdningsfokuserede fjerde time. Kotb tjente tidligere som korrespondent for tv-nyhedsmagasinet Dateline NBC.

Hvad er Hoda-race?

Kotbs forældre er fra Egypten. Kotb og hendes familie boede i Egypten i et år, såvel som i Nigeria. Hun har en bror, Adel og en søster, Hala. Hendes mor, Sameha ("Sami"), arbejdede på Library of Congress.

Adopterede Hoda Kotb en baby?

Hoda og hendes forlovede, Joel Schiffman, adopterede datteren Haley, 4, i 2017, efterfulgt af at adoptere datteren Hope, 2, i 2019. Hoda var 52, da de adopterede Haley og har ofte t alt om den livsforandrende glæde, der fulgte med at blive Haleys mor.

Hvor gammel er Hoda Kotbs mand?

Hoda, 56 og medværten Jenna Bush Hager fejrede Russells 70-års fødselsdag i denne uge under TODAY med Hoda & Jenna i torsdags, mens de også undrede sig over hans og Hawns 38- års romantik. Det berømte par har ofte sagt, at nøglen til deres forhold er det faktum, at de aldrig har bundet hinanden.

Hvor gamle er hodas-døtre?

Today show-stjernen Hoda Kotb er en henrivende mor til to unge døtre, som hun deler med forlovede Joel Schiffman. The Today with Hoda & Jenna-stjernen adopterede tre-årige Haley Joy og et-årige Hope Catherine og afslørede for nyligat hun havde udfyldt papirer for at starte adoptionsprocessen for tredje gang.

Anbefalede: