Hvem er morphy richards?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er morphy richards?
Hvem er morphy richards?
Anonim

Morphy Richards er et britisk mærke af elektriske apparater med hovedkontor i Swinton, i South Yorkshire, England. Dets produkter blev tidligere fremstillet i dets historiske hjem, Mexborough, og i andre faciliteter i hele Storbritannien. Men siden 1990'erne er al dens fremstilling nu udført i Fjernøsten.

Hvem laver Morphy Richards?

Parentage: Morphy Richards er en del af 1,3 milliarder dollars Glen Dimplex Goup, en førende verdensomspændende producent af elektrisk varme og husholdningsapparater med stærk tilstedeværelse i Storbritannien, Europa, Amerika, Canada og Mellemøsten..

Er Morphy Richards et godt mærke?

Produktet er rigtig godt. Fungerer fint. Produktet leveres med et sæt til mikrobølgeovn, hvilket er en overraskelse. Forvent venligst ikke en demo.

Er Morphy Richards-produkter fremstillet i Kina?

Du skal ikke bekymre dig, Morphy Richards fremstiller en række gadgets: brødristere, sandwich-makere og elektriske tæpper. … Men når jeg ringer til Morphy Richards, siger de alt er lavet i Kina nu med kun en salgsstyrke i Storbritannien. Efter min kop te med Waitrose-købt mælk (alt sammen fra britiske køer) er det tid til at spise.

Er Morphy Richards-kedler lavet i Kina?

Vintage Philips Filterline HD 4617 kande-kedel. Kedel fremstillet i England; separat base lavet i Kina. … Morphy Richards – Nu ejet af Glenn Dimplex – Morphy Richards kedler og andre produkter blev tidligere fremstillet iStorbritannien, men i disse dage er de udenlandsk fremstillet. Se Morphy Richards historie på deres hjemmeside og wikipedia.

Anbefalede: