Hvad betyder yabucoa?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder yabucoa?
Hvad betyder yabucoa?
Anonim

Yabucoa er en by og kommune i Puerto Rico beliggende i den østlige region, nord for Maunabo; syd for San Lorenzo, Las Piedras og Humacao; og øst for Patillas. Yabucoa er spredt over 9 barrios og Yabucoa Pueblo. Det er en del af San Juan-Caguas-Guaynabo Metropolitan Statistical Area.

Hvad er Yabucoa kendt for?

Yabucoa blev grundlagt i 1793 med "skytsenglene" som skytshelgen. Den er kendt som «City of Sugar,» «Town of the Yuca», og dens indbyggere, Yabucoeños, får tilnavnet «mælkedrikkere». Det dækker et område på 142 kvadratkilometer (55 kvadrat miles), og befolkningen er 39.246.

Er Yabucoa Puerto Rico sikkert?

I betragtning af kun kriminalitetsraten er Yabucoa lige så sikkert som Puerto Rico delstatsgennemsnittet og mindre sikkert end landsgennemsnittet.

Er Ponce en by?

Ponce, storby og hovedhavn i det sydlige Puerto Rico. Det tredje mest folkerige bycentrum på øen, efter San Juan og Bayamón, ligger byen 5 km nord for dens havn, Playa de Ponce.

Er Ponce sikkert for turister?

Er Ponce, PR sikkert? D-graden betyder, at kriminaliteten er meget højere end den gennemsnitlige amerikanske by. Ponce er i den 11. percentil for sikkerhed, hvilket betyder 89 % af byerne er sikrere, og 11 % af byerne er farligere. … Folk, der bor i Ponce, anser generelt den nordvestlige del af byen for at være den sikreste.

Anbefalede: