Hvad er en god sætning for krydset?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en god sætning for krydset?
Hvad er en god sætning for krydset?
Anonim

eksempel på kryds og tværs Det var virkelig dejligt og varmt i sollyset med en blå himmel, der krydsedes af strøg fra jetflyene, der skulle til lufthavnen i Manchester. Hun havde været igennem meget allerede i dag; hendes blottede mellemkød og leggings var røde af tørret blod, og sår krydsede hendes arme og ryg.

Hvordan bruger du Criss-Cross i en sætning?

krydser hinanden i modsatte retninger. 1) Jernbanelinjer krydser landskabet. 2) Statsmænd vil krydse kontinentet. 3) Hans bil svingede rundt på kryds og tværs.

Hvad betyder ordet på kryds og tværs?

Et på kryds og tværs er et mønster af linjer, der krydser eller skærer. … Du kan måske tegne et mønster på kryds og tværs under undervisningen eller sy på kryds og tværs på en quilt.

Hvilket af følgende er et eksempel på kryds og tværs?

Eksempler på kryds og tværs i en sætning

Turister krydsede søen fra morgen til aften. Forskere har krydset landet på kryds og tværs for at indsamle data. Navneord Hun pegede på krydset af træer, der var faldet på stien.

Hvordan bruger du hokus pokus i en sætning?

Der er en del hokus-pokus i den måde, som kommissionen fungerer på. Det er alt sammen en del af det store hokuspokus, som vi har rejst omkring juridiske udnævnelser. De vidste, at det var hokus pokus fra starten. Dette hokus-pokus af ansvarsposter nytter overhovedet ikke.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.