Har top gear virkelig krydset kanalen?

Indholdsfortegnelse:

Har top gear virkelig krydset kanalen?
Har top gear virkelig krydset kanalen?
Anonim

Artiklen nedenfor om tv-programmet Top Gear sagde, at programleder Richard Hammonds Triumph Herald med et sejl sank på få minutter, da han forsøgte at krydse den engelske kanal i den. Vi mente sank, ikke sunket, og Hammond kørte en Volkswagen autocamper. … Top Gear har faktisk overtaget verden.

Var Top Gear Bolivia Death Road falsk?

Selvfølgelig er Top Gear scriptet, men du kan ikke skrive det faktum, at de i det følgende klip var meget tæt på at falde. …

Sejlede Top Gear faktisk til Frankrig?

Medpræsentanter Richard Hammon, der havde knyttet et sejl til Triumph Herald og James May, der sikrede en propel til en VW, blev tvunget til at slutte sig til Clarkson for resten af rejsen til Frankrig.

Tog Top Gear faktisk til Irak?

Fordi det var en BBC-produktion, blev Top Gear-filmen besætning forhindret i at krydse grænsen mellem Iran og Irak. … Holdet ankommer siddende i deres køretøjer inde i et russisk fragtfly, som åbner fragtdøren før landing og udfører en rundgang, inden startstedet afsløres som Irak.

Gik Top Gear virkelig til Nordpolen?

Det er ingen overraskelse, at det kun er et årti siden den første succesrige bil rejse til Nordpolen – som naturligvis var en del af 2007 Top Gear Polar Special. Jeremy Clarkson og James May kørte til det magnetiske nordStang i en konvoj med tre køretøjer, inklusive en Toyota Hilux.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .