Var kommandant meget forelsket i aayla secura?

Indholdsfortegnelse:

Var kommandant meget forelsket i aayla secura?
Var kommandant meget forelsket i aayla secura?
Anonim

En dygtig leder, Bly nød et tæt samarbejde med sin Jedi-kommandant, Jedi-general Aayla Secura, som holdt den pålidelige chef i høj agtelse.

Har kommandant Bly og Aayla Secura et forhold?

Bly og hans Jedi-general Aayla Secura var nære venner og tjente i mange kampe sammen under klonkrigene, herunder slaget ved Quell, træfning på Maridun, slaget ved Saleucami og slaget ved Felucia. … Bly og Secura havde et særligt forhold. Bly virkede meget medfølende og loyal.

Hvorfor skød de Aayla Secura så meget?

Secura bekymrede sig dybt om sin herre, som var enestående stærk i styrken. Mange teoretikere mener, at hun også var uhyre magtfuld i Kraften. Hvis dette var tilfældet, kan årsagen til, at klonerne skudte hende ned, have været for at sikre, at hun ikke ville rejse sig for at påføre massiv skade med sine evner.

Har Aayla og Bly et forhold?

Bly blev tildelt 327. Stjernekorps, som faldt under 2. Sektorarmé. Han tjente personligt Jedi-general Aayla Secura, og de begyndte at udvikle et tæt forhold under deres fælles tjeneste i de igangværende Clone Wars.

Har Aayla Secura en kærlighedsinteresse?

Aayla selv, mens hun var en hengiven Jedi, blev også forelsket. Mens hun var på tætte missioner med sin Jedi-kammerat, flirtede Kit Fisto, Aayla og Kit ofte med linjenmellem venner og kærester. De kyssede endda, da Kit skulle dele sin ilt med hende.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.