Hvor mange pantera-album er der?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mange pantera-album er der?
Hvor mange pantera-album er der?
Anonim

Pantera var et amerikansk heavy metal-band fra Arlington, Texas, dannet i 1981. Gruppens mest kendte lineup bestod af Abbott-brødrene sammen med vokalist Phil Anselmo og bassist Rex Brown.

Hvad er det tungeste Pantera-album?

2. Far Beyond Driven. Det er til debat, men der kan godt argumenteres for, at Panteras opus fra 1994 stadig står som det tungeste album, der nogensinde har debuteret som nr. 1 på Billboard-hitlisten.

Hvor mange album solgte Pantera på verdensplan?

PANTERA har solgt over femogtyve millioner albums på verdensplan. Alene i USA blev fire PANTERA-album certificeret platin (en million solgte), og to mere blev guld (fem hundrede tusinde solgt).

Hvor mange plader har Pantera solgt?

Pantera betragtes som et af de mest succesrige og indflydelsesrige bands i heavy metal-historien efter at have solgt omkring 20 millioner plader på verdensplan og efter at have modtaget fire Grammy-nomineringer.

Hvor mange KISS-kister er der blevet solgt?

Nation alt er mere end 800 "Fairway to Heaven" golfspilleres kiste blevet solgt. Whitelight, producent af den nye KISS Kasket, fremstiller også "The Race is Over"-modellen til NASCAR-fans.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er du orgelsliberen eller aben?
Læs mere

Er du orgelsliberen eller aben?

Hvis du kalder nogen for orgelsliberens abe, mener du, at de gør, hvad en magtfuld person vil have dem til at gøre, men at de ikke selv har nogen reel magt. Han er orgelsliberens abe, hans eneste rolle i livet for at få penge til sin chef. Snakker jeg med aben eller orgelkværnen?

Hvordan fungerer en orgelkværn?
Læs mere

Hvordan fungerer en orgelkværn?

Orgelsliberen ville hente et orgel i en lille butik i en butik, eller beklædning og derefter gå eller tage sporvognen til sit valgte kvarter. Efter at have flyttet fra blok til blok i løbet af dagen, ville han returnere orglet til liveryet og betale en del af taket til ejeren.

Hvordan fungerer spejderens scattergun?
Læs mere

Hvordan fungerer spejderens scattergun?

Spredningspistolen er spejderens primære standardvåben. Det er et kort, dobbeltløbet løftestangshaglgevær med træhåndtag og forgreb. … Scatterguns første granat affyrer mindst én pellet lige ned i trådkorset, før "kuglespredning" træder i kraft.