Hvor er java_home-miljøvariablen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er java_home-miljøvariablen?
Hvor er java_home-miljøvariablen?
Anonim

Gør følgende for at indstille JAVA_HOME: Højreklik på Denne computer, og vælg Egenskaber. På fanen Avanceret skal du vælge Miljøvariabler, og derefter redigere JAVA_HOME for at pege på, hvor JDK-softwaren er placeret, for eksempel C:\Program Files\Java\jdk1.

Hvad er JAVA_HOME miljøvariabel?

JAVA_HOME er en operativsystem (OS) miljøvariabel, som valgfrit kan indstilles efter enten Java Development Kit (JDK) eller Java Runtime Environment (JRE) er installeret. Miljøvariablen JAVA_HOME peger på filsystemets placering, hvor JDK eller JRE blev installeret.

Hvordan finder jeg Java Home-variablen?

Bekræft JAVA_HOME

  1. Åbn et kommandopromptvindue (Win⊞ + R, skriv cmd, tryk på Enter).
  2. Indtast kommandoen echo %JAVA_HOME%. Dette skulle udlæse stien til din Java-installationsmappe. Hvis den ikke gør det, var din JAVA_HOME-variabel ikke indstillet korrekt.

Hvor er JAVA_HOME-miljøvariablen Mac?

JAVA_HOME er i det væsentlige den fulde sti til biblioteket, der indeholder en undermappe ved navn bin, som igen indeholder java. Til Mac OSX – det er /Library/Java/Home.

Hvor er JAVA_HOME Linux?

Linux

  1. Tjek, om JAVA_HOME allerede er indstillet, Åbn konsol. …
  2. Sørg for, at du allerede har installeret Java.
  3. Udfør: vi ~/.bashrc ELLER vi ~/.bash_profile.
  4. tilføj linje: eksportJAVA_HOME=/usr/java/jre1.8.0_04.
  5. gem filen.
  6. kilde ~/.bashrc ELLER kilde ~/.bash_profile.
  7. Udfør: echo $JAVA_HOME.
  8. Output skal udskrive stien.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"