Har New Hampshire havkyst?

Indholdsfortegnelse:

Har New Hampshire havkyst?
Har New Hampshire havkyst?
Anonim

Velkommen til New Hampshire - Seacoast Region New Hampshires del af Atlanterhavets havnefront er lille – kun 18 miles kystlinje. Men den kystlinje og hele Seacoast-regionen er en fornøjelse. Blandt højdepunkterne i regionen er den familievenlige Hampton Beach og den hippe lille by Portsmouth.

Hvor mange miles af havkyst er der i New Hampshire?

Med tretten miles i længden har New Hampshire den korteste kystlinje af enhver amerikansk stat (bortset fra dem uden kyst overhovedet). Men hvad den mangler i afstand, kompenserer den for i livlighed.

Hvad er 5 store amerikanske byer beliggende ved havkysten?

Cities[redigér]

  • Dover.
  • Exeter.
  • Hampton.
  • Portsmouth.
  • Rochester.
  • Rollinsford.
  • Newmarket.
  • Somersworth.

Hvor mange amerikanske stater er der ved havkysten?

Der er fjorten stater, som har kystadgang til Atlanterhavet. Disse stater, i rækkefølge fra nord til syd, er: Maine, New Hampshire, Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, New York, New Jersey, Delaware, Maryland, Virginia, North Carolina, South Carolina, Georgia og Florida.

Har New Hampshire adgang til havet?

New Hampshires hav- og søstrande byder på stor variation for svømmere. New Hampshires strande med s altvand og hav bliver nogle gange overset af rejsende uden for New England, simpelthen fordi staten kun har en kortstrækning af Atlanterhavets kystlinje. Kort som den er, er New Hampshires kystlinje en skønhed.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"