I schenectady new york?

Indholdsfortegnelse:

I schenectady new york?
I schenectady new york?
Anonim

Schenectady er en by i Schenectady County, New York, USA, hvor det er amtssædet. Fra 2010-folketællingen havde byen en befolkning på 66.135, hvilket gør den til statens niende-største by efter indbyggertal. Navnet "Schenectady" er afledt af Mohawk-ordet skahnéhtati, der betyder "ud over fyrretræerne".

Hvorfor er Schenectady berømt?

Schenectady er en by rig på historie og præstationer. Det var her hvor Thomas Edison grundlagde det, der skulle blive General Electric Company, hvor George Westinghouse opfandt rotationsmotoren og luftbremserne og mere.

Hvad er Schenectady NY kendt for?

Schenectady var et produktionscenter kendt som "The City that Lights and Hauls the World"-en reference til to fremtrædende virksomheder i byen, Edison Electric Company (nu kendt som General Electric) og American Locomotive Company (ALCO).

Er Schenectady New York et godt sted at bo?

Min overordnede anmeldelse af Schenectady er: det er okay. Det er ikke så slemt, som folk får det til at være. Hvis du vælger et anstændigt kvarter nogle gange er det endda et dejligt sted at bo. Central Park er en ret flot park.

Betragtes Schenectady upstate New York?

Schenectady County er beliggende i det østlige, centrale New York State, nordvest for Albany, et område, der norm alt betragtes som "Upstate".

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.