Hvordan får man fast mynte?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan får man fast mynte?
Hvordan får man fast mynte?
Anonim

Adamant Mint kan fås i BP Shop i bytte for 50 BP. BP Shop er placeret i Battle Tower ved Wyndon. Battle Tower vil blive låst op, når historien er ryddet.

Hvad gør en fast mynte?

Effekt. Hvis den bruges fra tasken, ændrer den effekten af en Pokémons natur på dens statistik til den for Adamant Nature, øger dens angrebsstat og mindsker dens specielle angrebsstat.

Hvor kan jeg købe naturmynter?

Sword and Shield-spillere kan erhverve Nature Mints senest i spillet i Wyndon, i det væsentlige efter at have nået det sidste stykke af spillet og historien. Det betyder, at du ikke vil være i stand til at få disse mints, før du har afsluttet historien.

Hvordan får du naturmynter i sværd og skjold?

For at købe Nature Mints skal du nå til Battle Tower. Battle Tower er øverst på kortet, og du skal slå spillet for at få adgang til det. Der er en sælger der, som vil sælge Nature Mints for 50 BP hver.

Hvad gør en seriøs mynte?

The Serious Mint (japansk: まじめミント Serious Mint) er en genstand introduceret i generation VIII. Det er en af de typer af mynte, der ændrer effekten af en Pokémons natur.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.