Kan en kongebrik bevæge sig baglæns?

Indholdsfortegnelse:

Kan en kongebrik bevæge sig baglæns?
Kan en kongebrik bevæge sig baglæns?
Anonim

Spillerne skiftes til at flytte en brik pr. En brik kan flytte et felt sidelæns, fremad eller diagon alt mod det modsatte hjemmerum. Den KAN IKKE bevæge sig baglæns mod sit eget hjem.

Kan en enkelt brik springe en Kinged brik?

En enkelt brik kan ikke hoppe over nogen af sine egne brikker. … For eksempel har en spiller en brik i en dobbeltspringsposition, der kan tage en af hans modstanders konger over brættet. Den første brik i dobbeltspringet er dog en af hans egne. Han kan ikke springe sin egen brik for at prøve at tage kongen.

Kan en Kinged brik springe en konge?

Checkers kan ikke springe Kings. Når man bevæger sig og ikke hopper, kan Kings kun flytte én firkant ad gangen i en hvilken som helst retning til et tomt rum langs en diagonal.

Kan Draft-brikker flyttes baglæns?

King har lov til at afslutte diagonal bevægelse på et hvilket som helst felt, selv det fjerneste felt. Undtagelsen fra denne regel er engelsk udkast og amerikansk brik - en konge kan kun flytte ét felt frem eller tilbage.

Kan du gå baglæns i kinesisk tern?

Den første er at flytte en kugle ind i et tomt, tilstødende hul. Kugler kan flyttes i alle retninger, frem eller tilbage, ét hul ad gangen. … I modsætning til traditionelle dam, fjernes kugler, der hoppes over, ikke fra spillebrættet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.