Hvem er bill stechner?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er bill stechner?
Hvem er bill stechner?
Anonim

Bill Stechner, tidligere kendt som Mr. Green, var en amerikansk CIA-agent, der leverede våben til forskellige oprørsgrupper rundt om i verden, især i Latinamerika. Han blev udnævnt til CIA Stationschef i Colombia i 1992. Han er baseret på den korrupte C. I. A-agent Felix Ismael Rodriguez.

Er Bill Stechner en rigtig person?

Stechner i Nicaragua, 1986 Bill Stechner var en veteran CIA-agent fra Oregon, som tjente i den kolde krig, og han gav våben til Mujahideen under den sovjet-afghanske krig og koordinerede også CIA-støtten til de nicaraguanske kontraer i 1980'erne.

Hvem er CIA-manden i narkose i Mexico?

Eric Lange (født 19. februar 1973) er en amerikansk tv- og filmskuespiller, bedst kendt for sine roller som Erwin Sikowitz, en skuespillerlærer fra tv-showet Victorious, som Stuart Radzinsky på ABC-tv-serien Lost, som CIA Stationschef Bill Stechner på Narcos og som David Tate/Kenneth Hasting på FX's …

Hvad skete der med Maritza narcos?

Maritza Rincón (død 1993) var en colombiansk blomsterhandler, der boede i Medellín. … Carrillo og hans hold blev overfaldet af kartellet, mens de var på vej til det sted, som Maritza havde leveret, og Escobar skød og dræbte personligt Carrillo.

Hvem er Velasco i narcos?

Velasco var sicario-løjtnanten for Medellín-kartellet, efterfølger Roberto Ramos efter hans død i 1991. Han blev fanget af LosPepes i 1992 og blev tortureret af Don Berna, Escobars tidligere sikkerhedschef.

Anbefalede: