Definerer du ikke en c-stil variadisk funktion?

Indholdsfortegnelse:

Definerer du ikke en c-stil variadisk funktion?
Definerer du ikke en c-stil variadisk funktion?
Anonim

Følgelig giver et runtime-kald til en C-stil variadisk funktion, der sender upassende argumenter, udefineret behavior. … En sådan udefineret adfærd kunne udnyttes til at køre vilkårlig kode.

Hvad er variadisk funktion i C?

Variadiske funktioner er funktioner, der kan tage et variabelt antal argumenter. I C-programmering tilføjer en variadisk funktion fleksibilitet til programmet. Det kræver et fast argument, og så kan et hvilket som helst antal argumenter sendes.

Er Variadic-funktioner dårlige?

Årsagerne er: Variadiske skabelonfunktioner kender både antallet og typen af deres argumenter. De er typesikre, skift ikke typen af deres argumenter.

Hvordan erklærer man en variadisk funktion i C++?

Variadiske funktioner er funktioner (f.eks. std::printf), som tager et variabelt antal argumenter. For at erklære en variadisk funktion vises en ellipse efter listen over parametre, f.eks. int printf(const char format…);, som kan indledes med et valgfrit komma.

Hvordan sender du variadiske parametre til en anden funktion?

Du kan ikke overføre de variadiske argumenter til en variadisk funktion. I stedet for du skal kalde en funktion, der tager en va_list som argument. Standardbiblioteket giver varianter af printf og scanf, der tager en va_list; deres navne har præfikset v.

Anbefalede:

Interessante artikler
Virker signaturbekræftelse?
Læs mere

Virker signaturbekræftelse?

Selvom USPS Tracking beviser, at en pakke blev leveret til en bestemt adresse, beviser Signaturbekræftelse, at den faktisk blev modtaget af den påtænkte modtager eller hans agent. … Dette kræver, at modtageren af din pakke legitimerer sig, før USPS-transportøren leverer pakken.

Er phenylephrin en cykloplegisk?
Læs mere

Er phenylephrin en cykloplegisk?

Phenylephrin er et sympatomimetisk middel , der bruges klinisk til at udvide iris uden cycloplegia cycloplegi Cycloplegiske lægemidler er generelt muskarine receptorblokkere. Disse omfatter atropin, cyclopentolat, homatropin, scopolamin og tropicamid.

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?
Læs mere

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?

Cycloplegisk refraktion er en procedure, der bruges til at bestemme en persons fuldstændige brydningsfejl ved midlertidigt at slappe af musklerne, der hjælper med at fokusere øjet. Cycloplegiske øjendråber bruges til midlertidigt at slappe af ciliærlegemet eller fokusmusklen i øjnene.