Hvad er guido på engelsk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er guido på engelsk?
Hvad er guido på engelsk?
Anonim

Guido (/ˈɡwiːdoʊ/, italiensk: [ˈɡwiːdo]) er et nordamerikansk etnisk besvær eller slangudtryk, ofte nedsættende, for en arbejderklasse urban italiensk-amerikansk. … Oprindeligt blev udtrykket brugt som en nedværdigende betegnelse for italiensk-amerikanere generelt.

Hvad er navnet Guido på engelsk?

Guido (plural Guidos) Et mandligt fornavn fra italiensk, svarende til English Guy.

Hvad er en italiensk Guido?

Den traditionelle definition af en guido er en "slangbetegnelse for en italiensk-amerikansk arbejderklasse eller lavere klasse urban", derfor identificerer rollebesætningen sig selv som "guidos" og " guidettes" knyttet dem automatisk til det italiensk-amerikanske samfund.

Hvad betyder Guido på mexicansk?

Guido er en slangbetegnelse for en italiensk amerikaner fra lavere klasse eller arbejderklasse. … Oprindeligt blev det brugt som en nedværdigende betegnelse for italienske amerikanere generelt. På det seneste er det kommet til at henvise til italienske amerikanere, der opfører sig på en bøvlet, åbenlyst macho måde.

Hvordan bliver jeg en Guido?

For at blive betragtet som en Guido og for at opnå accept fra andre Guido'er, skal man bevise sin italienske herkomst og tilpasse sig det sproglige sprog og det liv, der følger med at kalde sig selv en Guido. Guido-mænd er karakteriseret som "muskelhoveder" med "friske" frisurer, sammensat stil, guldsmykker og dyre biler.

Anbefalede: